Waarom Matexpo '21 bezoeken?

dinsdag 06 juli 2021

Vanaf 8 t.e.m. 12 september vindt de Matexpo-beurs terug plaats. Met ons Intermat-team zijn wij al begonnen met het aftellen en kijken wij er naar uit om er u te mogen ontvangen.

Maar waarom is deze beurs de moeite waard om te bezoeken? Wij sommen drie van de meest in het oog springende redenen voor u op.

Derde grootste Europese vakbeurs

Van alle beurzen in de bouwsector, staat Matexpo bekend en gerangschikt als de 3de grootste bouwbeurs. Met jaarlijks ondertussen meer dan 350 exposanten en gemiddeld 40.000 bezoekers vertaalt zich dit in enorme cijfers. Ook meer dan 1.500 merken zijn er telkens te bezichtigen op een totale oppervlakte van liefst 135.000 m².

Talrijke demo's, nieuwigheden en totaalaanbod

Een bezoek aan Matexpo is altijd een meerwaarde voor elke bouwprofessional, want niet alleen krijgt u er een exclusieve kijk op het gamma van verschillende bedrijven en merken, maar ook krijgt u de kans om demonstraties bij te wonen van machines en ander bouwmateriaal. Ook bent u mee met de nieuwste technologieën en innovaties in de huidige bouwmarkt.

Sterk positieve indruk bij bezoekers/exposanten

Elk jaar wordt de ervaring van zowel bezoekers/exposanten gemeten aan de hand van een tevredenheidsenquête. Hierbij blijkt dat bij de bezoekers/exposanten de algemene indruk een gemiddelde score heeft van 8/10. Uiterst positief dus en dit zorgt dat de Matexpo-beurs heel aantrekkelijk is en blijft voor professionals uit de bouwsector.

Gratis toegang

Wist u dat toegang tot de Matexpo-beurs volledig gratis is bij registratie? Bekijk hoe dit moet via onze Matexpo-pagina en krijg overigens een leuke verrasing bij bezoek aan onze stand D02 tijdens de beurs.