Teambuilding: Meer dan geslaagd!

dinsdag 30 augustus 2022

Op vrijdag 26 augustus 2022 gingen wij samen met ons volledig team richting zee/kust n.a.v. onze geplande teambuilding. Hieronder volgt een korte samenvatting en enkele sfeerbeelden die tonen dat deze dag meer dan geslaagd was!

Deel I

Vanaf 9u15-30 was het verzamelen geblazen op de parking in de Nieuwsstraat in Knokke. Daar stond ons team de nodige uitleg over het verdere verloop van de dag te wachten. Als eerste stond een fietstocht met de elektrische fiets op het menu richting Cadzand, waarbij wij o.m. langs het mooie Zwin reden.

Eens toegekomen op de prachtige zandstrand Mojo Beach in Cadzand, was het tijd om even samen te aperitieven en te klinken op het dagje uit samen. Daarna vertrokken wij rustig terug naar de strandbar in Knokke om er gezellig te lunchen en ons voor te bereiden op de groepsactiviteiten tijdens de middag.

Deel II

Na een uitgebreide pauze werd ons team ingedeeld in verschillende groepen en trokken wij richting het strand om aan een aantal strandspelen mee te doen waar een leuke mix tussen competitiviteit en fun centraal stond. Onder een stralende zon werd gretig mee gedaan aan elk spel en werd er heel veel plezier gemaakt tussen de teams onderling.

Op het laatste deel van de dag werd een gezellige drink voorzien aansluitend op een heerlijke BBQ. Het perfecte middel om een geslaagde dag af te sluiten en samen terug huiswaarts te keren met de fiets.

Xtreme Events

Een woord van dank gaat uit richting Patrick Helsemans van Extreme Fly/Events die voor ons een prachtige teambuilding heeft bezorgd. Bent u op zoek naar een teambuildingsactiviteit of hebt u inspiratie nodig? Bekijk dan zeker eens hun aanbod en website online.