Team Intermat: Opening Intermat Doornik

maandag 13 maart 2023

Vanaf maandag 13 maart 2023 opent Intermat Doornik - onze allereerste Intermat-winkel in Wallonië - officieel de deuren. Intermat Doornik zal bijdragen tot het ondersteunen van de verkoop in de regio/provincie Henegouwen.

Onder leiding van onze collega Benoit Deviaene, zal deze vestiging in eerst instantie fungeren als halftijds afhaalpunt in de voormiddag, terwijl in de namiddag leveringen uitgevoerd worden door Benoit op de werf.

Op deze manier breiden wij onze Intermat-groep verder uit en krijgen ook Franstalige-klanten de kans om een van onze 6 fysieke winkels te bezoeken en er onze producten en diensten te ontdekken, naast onze webshop. 

Hieronder krijgt u alvast een overzicht van de praktische info rond Intermat Doornik en enkele beelden van onze gloednieuwe showroom.

Openingsuren & adres

Onze vestiging Intermat Doornik is elke werkdag open van 7u30 t.e.m. 12u00. Tijdens de namiddag gaat onze collega Benoit de baan op om geplande leveringen uit te voeren.

Ons afhaalpunt in Doornik is dan ook elke namiddag en zaterdag gesloten.

U vindt Intermat Doornik terug op volgend adres: Rue de la Terre à Briques 3 (7501 Orcq).

Contact

Op elke werkdag is het mogelijk om Intermat Doornik te bereiken door te bellen naar het nummer 069 27 17 10 of te mailen naar tournai@intermat.be.