Webshop Intermat: ook in het Frans verkrijgbaar

maandag 31 mei 2021

Onze webshop bestaat op vandaag iets meer dan 5 jaar en is ondertussen een populair middel geworden voor duizenden aannemers in de Vlaamse bouwindustrie, zo blijkt uit het enorm aantal registraties en de dagelijkse bestellingen.

Daarom brengen wij jullie op de hoogte dat onze webwinkel ook volledig in het Frans beschikbaar is. Quasi alles van aannemersmateriaal, werfuitrusting en gereedschap kunt u vanaf nu ook in het Frans bekijken en online bestellen. Vindt u toch iets niet meteen terug? Mail dan naar webshop@intermat.be

Elke dag wordt immers onze webshop zowel in het Nederlands/Frans up-to-date gehouden en verrijkt met foto's, video's en extra uitleg

Maak uw account aan

Om volledige toegang te krijgen tot o.a. de prijzen/stock van artikels op onze webshop, is het nodig om een Intermat Professional account aan te maken. Dat kunt u snel en eenvoudig doen door naar onze registratiepagina te gaan en daar de verdere instructies te volgen.

Meer over onze webshop

Blijf op de hoogte van meer nieuws over onze Franstalige webshop door deze pagina in de gaten te houden of door ons te volgen op Facebook of Instagram.