TJEP/124002

Vlechtmachine: Ultra Grip 40 - Incl. accu's - TJEP

tjep_logo

PROMO MAANDACTIE '22: met 2x GRATIS doos vlechtdraad (2x20 rollen) en holster (geldig op bestellingen t.e.m. 30-05-22).

Vlechtmachine ULTRA GRIP 40 van TJEP verhoogt de efficiëntie van het binden van betonijzer i.v.m. het handmatig, tijdrovend binden - tot 5x sneller:

 • Lange gebruikstijd dankzij 18V 4Ah Li-ion insteekaccu
 • Snellere/efficiëntere koppeling door krachtige borstelloze motoren
 • Neus- en handvatontwerp optimaliseert toegang tot het punt dat u wilt binden
 • Strakke en uniforme binding laat toe zonder onderbrekingen te werken
 • Tot 120 à 160 wikkelingen per rol vlechtdraad
 • Elektrische krachtregeling en digitaal display
 • Werkbare dikte van 12 tot 40 mm

- Vlechtmachine ULTRA GRIP 40 geleverd met 2x batterijen (18V/4Ah), 1x oplader, 2x rollen vlechtdraad en 1x robuuste koffer -

VIDEO: bekijk onderaan de vlechtmachine ULTRA GRIP 40 van TJEP in actie.

Meer info

Bijzonder efficiënt

Handmatig vlechten / binden is een monotone en stressvolle bezigheid, die bovendien veel tijd in beslag neemt. Het gebruik van het Tjep RE-BAR vlechtsysteem is hiervoor een effectief alternatief. Het verbeterd niet alleen de werksituatie, maar is ook economisch, betrouwbaar en efficiënt.

In combinatie met de XP vlechtdraad maak je snel enorm sterke bindingen. Deze vlechtdraad is bovendien elektrolytisch verzinkt zodat ze niet kan roesten.

Veel mogelijkheden

De RE-BAR XP40 heeft 10 wikkelinstelling opties voor 2 of 3 wikkelingen. Per rol vlechtdraad kan je 120 tot 160 wikkelingen maken. De koolborstelloze motor zorgt voor een extra lange levensduur, en het toestel is bovendien gemakkelijk met één hand te bedienen.

Deze vlechtmachine kan worden gebruikt voor de volgende toepassingen: Binden van betonijzer, leidingen voor vloerverwarming, versterken van betonnen panelen, vloeren en wanden, fixatie van vloerverwarmingsbuizen, mantelbuizen enz.

Derde generatie

De Tjep Ultra Grip is de derde generatie vlechtmachines van Tjep en de opvolger van de RE-BAR XP40. De know-how van de vorige geraties is verwerkt in dit nieuwe model, die nieuwe normen stelt op vlak van bindsnelheid en kwaliteit.

Eén van de verbeteringen is het nieuw ontwikkelde neus- en handgreepontwerp. Dit werd nu geoptimaliseerd zodat er op het juiste punt kan gevlecht worden. De gebruikstijd is langer dankzij de krachtige 18V 4Ah slide-in accu, en de verbeterde koolborstelloze motoren zorgen voor een nog snellere binding met slechts 0,6 - 0,8 s per binding.

Specificaties

 • Gewicht:
  2,6 kg

Video's

 • De Ultra Grip 40 in actie:
Print deze pagina