TJEP/124002

Vlechtmachine: Ultra Grip 40 RE-BAR - Incl. accu's - TJEP

tjep_logo

PROMO VOORJAARSFOLDER '21: met 2x GRATIS doos vlechtdraad (2x20 rollen) (geldig van 01-03-21 t.e.m. 31-07-21).

Vlechtmachine ULTRA GRIP 40: gedaan met handmatig betonijzer te binden, met de ULTRA GRIP 40 - opvolger van de zeer succesvolle RE-BAR XP40 - doet u het in een handomdraai:

  • Vernieuwd ontwerp: bind exact waar je wil
  • Meer dan 5x sneller dan handmatig binden
  • Bespaart enorm veel werk = korte terugverdientijd
  • Krachtige koolborstelloze motor op 18V accu
  • 10 wikkelinginstellingsopties, 120 tot 160 wikkelingen per rol vlechtdraad
  • Handzaam en licht apparaat, extra strakke knopen
  • Met elektrische krachtregeling én digitaal display
  • Wordt geleverd met 2 lithium-ion accu's 18V, oplader, 2 rollen vlechtdraad en robuuste koffer

VIDEO: bekijk onderaan de vlechtmachine ULTRA GRIP 40 van TJEP in actie.

Meer info

Bijzonder efficiënt

Handmatig vlechten / binden is een monotone en stressvolle bezigheid, die bovendien veel tijd in beslag neemt. Het gebruik van het Tjep RE-BAR vlechtsysteem is hiervoor een effectief alternatief. Het verbeterd niet alleen de werksituatie, maar is ook economisch, betrouwbaar en efficiënt.

In combinatie met de XP vlechtdraad maak je snel enorm sterke bindingen. Deze vlechtdraad is bovendien elektrolytisch verzinkt zodat ze niet kan roesten.

Veel mogelijkheden

De RE-BAR XP40 heeft 10 wikkelinstelling opties voor 2 of 3 wikkelingen. Per rol vlechtdraad kan je 120 tot 160 wikkelingen maken. De koolborstelloze motor zorgt voor een extra lange levensduur, en het toestel is bovendien gemakkelijk met één hand te bedienen.

Deze vlechtmachine kan worden gebruikt voor de volgende toepassingen: Binden van betonijzer, leidingen voor vloerverwarming, versterken van betonnen panelen, vloeren en wanden, fixatie van vloerverwarmingsbuizen, mantelbuizen enz.

Derde generatie

De Tjep Ultra Grip is de derde generatie vlechtmachines van Tjep en de opvolger van de RE-BAR XP40. De know-how van de vorige geraties is verwerkt in dit nieuwe model, die nieuwe normen stelt op vlak van bindsnelheid en kwaliteit.

Eén van de verbeteringen is het nieuw ontwikkelde neus- en handgreepontwerp. Dit werd nu geoptimaliseerd zodat er op het juiste punt kan gevlecht worden. De gebruikstijd is langer dankzij de krachtige 18V 4Ah slide-in accu, en de verbeterde koolborstelloze motoren zorgen voor een nog snellere binding met slechts 0,6 - 0,8 s per binding.

Video's

  • De Ultra Grip 40 in actie:
Print deze pagina