Team Intermat: technieker Geert Liebaert op pensioen

maandag 03 juli 2023

Op vrijdag 30 juni was er niet enkel het einde van het schooljaar, maar dan was het ook de allerlaatste werkdag van onze collega technieker Geert Liebaert. Geert mag sinds deze week immers genieten van zijn pensioen en sluit hiermee tegelijkertijd zijn professionele carrière bij Intermat af.

Onze collega Geert stond er sinds jaar en dag klaar in de technische dienst om alle herstellingen en reparaties uit te voeren vanuit onze vestiging in Gistel. Vanuit ons volledig Intermat-team wensen wij Geert te bedanken voor zijn jarenlange dienst, zijn inzet en de samenwerking!

Wijziging technische dienst in Gistel

Vanaf maandag 3 juli zal er geen eigen technische dienst meer aanwezig zijn in onze vestiging in Gistel. Immers, met ons nieuw hoofdkantoor in Wielsbeke is het de bedoeling dat enkele van onze diensten binnen de Intermat-groep gaan centraliseren, waarvan dienst-na-verkoop er één van is.

Bovendien hebben wij in Wielsbeke een super modern uitgeruste technische dienst met alle nieuwste technologieën om alle herstellingen en interventies te doen. Daarnaast beschikken wij er over een team techniekers die telkens gespecialiseerd zijn in hun vakkennis (elektriciteit, mechanica, benzine motoren, etc.).

Door deze wijzigingen streven wij er naar om aan een nog beter stockbeheer in wisselstukken te doen, korter op de bal te spelen en dus nog sneller en beter de nodige service aan te bieden.

Huidige herstellingen

Momenteel hebt u nog altijd de mogelijkheid om herstellingen binnen te brengen in ons filiaal in Gistel. Alle herstellingen zullen nog steeds worden afgehaald of meegenomen door onze chauffeur naargelang de afspraken die jullie met ons hebben.

Er zal ook nog altijd een groot deel wisselstukken aanwezig zijn die kunnen afgehaald worden door klanten die hun eigen machines willen herstellen.

Toekomstige herstellingen

Door deze wijziging is het de bedoeling dat alle toekomstige herstellingen en interventies gebeuren vanuit ons nieuw hoofdkantoor in Wielsbeke. Wij organiseren zelf wekelijkse transporten tussen de filialen om alle herstellingen enerzijds te brengen naar het hoofdkantoor in Wielsbeke en anderzijds om elke herstelling terug naar de filiaal in kwestie te brengen.