When size matters: Oplossingen op maat voor onze klanten

vrijdag 13 april 2018

Ook als het over niet-standaard producten gaat helpen we onze klanten graag mee zoeken naar een oplossing!

Betonstortkubel 3.000 kg

Onze klant uit Brugge was op zoek naar een betonstortkubel met een zeer grote inhoud. Dergelijk model was niet beschikbaar bij onze vaste producent dus zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat dit wel kon leveren. Extra speciaal bij deze stortkubel is de loopbrug.

Hijsevenaar 10.000 kg

Evenaars worden o.a. gebruikt voor het plaatsen van betonplaten. Om aan de eisen van onze klant uit Oost-Vlaanderen te voldoen lieten we bij onze leverancier een exemplaar op maat maken. De specificaties zijn dan ook niet min: de hijsevenaar heeft hijvermogen van 10.000 kg en is verstelbaar van 4 tot 2,5 meter.

Werfcontainer 8 m

Voor een klant uit Menen lieten we bij onze producent van werfcontainers een exemplaar met een niet-standaard indeling maken. Op de plattegrond van de unit herken je een inkomhal, een doucheruimte met toilet en twee polyvalente ruimtes.

Werfhekken 2,45 m

Werfhekken en de bouw: ze zijn niet van elkaar weg te denken. Meestal gaat het hekken van 2m hoog om een werf af te zetten, maar in sommige gevallen is dit niet voldoende. Voor onze klant in Wingene leverden we onze eerste vracht F3 maxi werfhekken, extra hoge werfhekken van 2,45 die in sommige gebieden verplicht zijn. 

Sanitaire werfcontainer

Op werven is een sanitaire voorziening meestal aanwezig. Vooral op grote  werven waar veel volk aan de slag is, zijn voldoende toiletten een must. Voor onze klant uit Zwevezele lieten we een aangepaste  werfcontainer maken die precies op die noden inspeelt. Een standaard werfcontainer van 2,3m x 4m werd aangepast tot een sanitaire container met twee afgesloten toilletten en twee urinoirs.

Meer weten over deze producten? Of op zoek naar een specieke oplossing? Neem dan zeker contact op.