Event: Nieuwjaarsreceptie 2024

maandag 29 januari 2024

Op vrijdag 26 januari kwam ons volledig Intermat-team samen voor de nieuwjaarsreceptie 2024. Het werd een smakelijke, amusante en ontspannen avond onder de collega's met een walking-dinner formule en uiteraard een speech van onze CEO Tom Verhulst.

Daarin werd teruggeblikt op het voorbije jaar, die boordevol beweging bracht in Intermat. Zo was er bv. de verhuis van onze hoofdzetel en de feestelijke, officiële move-in party van Intermat Wielsbeke, de opening van onze allereerste Waalse vestiging met Intermat Doornik, het intrekken van onze collega's van DEVAN Steigerbouw en de succesvolle Matexpo-beurseditie, met o.a. de winst van de Marketing Award.

Daarnaast werd het volledig personeel bedankt voor zijn inzet tijdens het afgelopen jaar en werden de nieuwe collega's van harte welkom geheten. Ook werd onze collega-aankoper Philip in de bloemetjes gezet voor zijn jaren trouwe dienst aan Intermat.

Bekijk hieronder alvast enkele sfeerbeelden van de nieuwjaarsreceptie 2024 in ons nieuw hoofdkantoor Intermat Wielsbeke.