Oplossingen op maat voor onze klanten

Ook als het over niet-standaard producten gaat helpen we onze klanten graag mee zoeken naar een oplossing!

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

WERFCONTAINER 2,3 X 3M

Voor onze klanten vinden wij telkens opnieuw dé gepaste oplossing. Onze klant uit Staden was bijvoorbeeld sterk op zoek naar een werfcontainer uitgerust met specifieke sanitaire voorzieningen.

Daarom lieten wij een standaardcontainer (2,3 x 3M) ombouwen tot een sanitaire container met o.a. een douche met boiler voor warm water, lavabo en een afgesloten toilet.

Werfcontainer 2,3 x 4M

Onze klant uit Sint-Eloois-Winkel koos ons uit voor de aankoop van een werfcontainer in het kleur zwart.

Speciaal aan deze container is dat deze voorzien werd met twee kokers voor een heftruck. Hierbij waren de deuren voorzien aan de lange zijde, een venster aan de korte kant en was er o.a. een toilet/elektriciteit en verwarming voorzien.

BETONSTORTKUBEL 3.000 KG

Onze klant uit Brugge was op zoek naar een betonstortkubel met een zeer grote inhoud.

Dergelijk model was niet beschikbaar bij onze vaste producent dus zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat dit wel kon leveren. Extra speciaal bij deze stortkubel is de loopbrug.

HIJSEVENAAR 10.000 KG

Evenaars worden o.a. gebruikt voor het plaatsen van betonplaten en zwembaden. Om aan de eisen van onze klant uit Oost-Vlaanderen te voldoen lieten we bij onze leverancier een exemplaar op maat maken.

De specificaties zijn dan ook niet min: de hijsevenaar heeft hijsvermogen van 10.000 kg en is verstelbaar van 4 tot 2,5 meter.

WERFCONTAINER 8 M

Voor een klant uit Menen lieten we bij onze producent van werfcontainers een exemplaar met een niet-standaard indeling maken.

Op de plattegrond van de unit herken je een inkomhal, een doucheruimte met toilet en twee polyvalente ruimtes.

WERFHEKKEN 2,45 M

Werfhekken en de bouw: ze zijn niet van elkaar weg te denken. Meestal gaat het hekken van 2m hoog om een werf af te zetten, maar in sommige gevallen is dit niet voldoende.

Voor onze klant in Wingene leverden we onze eerste vracht F3 maxi werfhekken, extra hoge werfhekken van 2,45 meter die in sommige gebieden verplicht zijn

SANITAIRE WERFCONTAINER

Op werven is een sanitaire voorziening meestal aanwezig. Vooral op grote werven waar veel volk aan de slag is, zijn voldoende toiletten een must.

Voor onze klant uit Zwevezele lieten we een aangepaste werfcontainer maken die precies op die noden inspeelt. Een standaard werfcontainer van 2,3m x 4m werd aangepast tot een sanitaire container met twee afgesloten toiletten en twee urinoirs.

PVC put op maat

Voor onze klant lieten we deze PVC put maken, waarbij aansluiting op verschillende hoeken mogelijk is.

WERFCONTAINERS 6M

Voor onze klant uit Veurne lieten we twee werfketen volledig op maat inrichten. Elke container werd in twee aparte ruimtes verdeeld. Elke ruimte is toegankelijk via een afzonderlijke buitendeur en bevat een dubbele wastafel.

Op vraag van de klant werden de hoeklijsten in een andere RAL-kleur gespoten, waardoor deze beter passen binnen de huisstijl en meteen herkenbaar zijn op een werf.

PERSONENKOOI/WERKBAK 6M

Deze op maat gemaakte personenkooi is eigenlijk een werkbak van waaruit gevelwerken kunnen uitgevoerd worden.

De kooi werd volledig vervaardigd uit aluminium en weegt bijgevolg slechts 290 kg.  Met de vier hijsogen kan ze makkelijk door een torenkraan opgetild worden. Het draaggewicht van de kooi zelf is 450 kg.

Tot drie personen kunnen vanaf nu vlotter werken uitvoeren aan gevels voor onze klant uit Wingene!