Maatregelen Corona: Intermat sluit vestigingen

woensdag 18 maart 2020

In de strijd tegen het Coronavirus beslist Intermat om zijn vestigingen te sluiten

Intermat staat al enkele dagen voor de bijzonder moeilijke opdracht om de juiste beslissingen te nemen in het kader van de bestrijding van het Corona-virus. Hierin staan de gezondheid van onze klanten, medewerkers en hun familieleden centraal.

De maatregelen van de overheid en deze bezorgdheid heeft ons vandaag (woensdag 18 maart 2020) doen besluiten om vanaf deze middag al onze vestigingen te sluiten. In de huidige omstandigheden is dit de enige juiste beslissing.  

Door deze ongeziene situatie hopen wij op het begrip van u als klant.

De huidige situatie is een geval van overmacht waardoor ook alle uitvoerings- en leveringstermijnen geschorst zijn. Concreet worden er geen werken of leveringen meer uitgevoerd tot en met vrijdag 3 april as. U zal verwittigd worden over een eventuele opstart de week erna.

Hoe gaat het nu verder?

Om de sluiting van de Intermat vestigingen zo vlot mogelijk te laten verlopen, volgt hieronder een overzicht van de maatregelen die worden genomen:

  • Woensdag 18/3:    alle winkels worden gesloten vanaf 12u00.
  • Woensdag 18/3:    geplande leveringen worden nog uitgevoerd.
  • Donderdag 19/3:   alle winkels én magazijnen worden gesloten.

Hoe zit het met mijn bestelling?

Aangezien onze vestigingen direct gesloten zijn, worden alle lopende bestellingen en voorziene leveringen uitgesteld tot onze vestigingen terug geopend zijn. Resterende bestellingen en leveringen worden zoveel mogelijk afgewerkt op woensdag 18 maart. 

Van zodra de vestigingen terug opstarten, zal de stock in de mate van het mogelijk aangevuld worden en zullen de bestellingen vanaf dan terug worden klaargezet en geleverd.

Kan ik nog bestellen via de webshop?

Tijdens onze sluitingsperiode blijft onze webshop 24/24 en 7/7 open. Alle bestellingen worden behandeld van zodra onze vestigingen terug open gaan.

Wanneer gaat Intermat terug open?

Tot nader order worden de overheidsmaatregelen strikt opgevolgd en zal Intermat ten vroegste vanaf 3 april terug geopend worden. Van zodra een concrete datum bekend is, zal dit gecommuniceerd worden via onze Facebookpagina, Instagrampagina, website en e-mails.

Wat moet ik doen bij verdere vragen?

Hebt u verdere vragen over o.a. bestellingen, leveringen, afhalingen of zijn er bepaalde maatregelen niet duidelijk? Stuur dan gerust een mail naar info@intermat.be of contacteer ons via onze website. Daar wordt u trouwens up-to-date gehouden van verdere maatregelen, acties, nieuws en datum van eventuele opstart.