Kennismaking: Vertegenwoordiger Benoit D. - Regio Henegouwen

donderdag 12 mei 2022

Sinds dit jaar mochten wij Benoit Deviaene van harte verwelkomen in ons Intermat-team. Benoit komt ons verkoopsteam versterken als vertegenwoordiger in de regio Henegouwen en hij zal er zijn klanten laten kennis maken met onze producten en diensten.

Wij wensen onze nieuwe collega alvast veel succes én plezier in zijn nieuwe job en laten jullie met hem kennismaken aan de hand van 4 vragen.

Welke ervaring heb je in de bouwsector?

Voordat ik bij Intermat kwam werken, werkte ik in een verhuurcentrum, waardoor ik een zeer goede kennis van bouwgereedschap heb. Ook heb ik een groot deel van de verbouwing van mijn woning zelf uitgevoerd waardoor ik al een zekere know-how heb opgebouwd.

Wat ga jij doen bij Intermat?

Ik word de contactpersoon voor de regio Henegouwen. Ik wil alle bedrijven en firma's in mijn regio zo goed mogelijk informeren/adviseren en hen de beste machines en gereedschap aanbieden die geschikt zijn voor hun werf/project.

Wat is jouw doel en welke zijn jouw ambities bij ons?

Mijn doel is om in een groot bedrijf te werken dat luistert naar zijn personeel, om een ​​baan te vinden die mij motiveert waarin ik mijn kennis kan gebruiken en verrijken.

Ikzelf ambieer om op termijn een extra winkel te openen in de regio Henegouwen en daar zelf verantwoordelijk voor te zijn.

Hoe zou je jezelf omschrijven?

Ik ben iemand die houdt van goed werk en die dingen voor elkaar krijgt. Ik vind het leuk om voor elk probleem een ​​oplossing te vinden.

Contacteer Benoit

Wilt u graag dat Benoit langskomt op uw werf voor een vrijblijvend gesprek? Of hebt u graag een offerte opgevraagd voor uw bouwproject? Op elke werkdag kunt u Benoit bereiken via benoit.d@intermat.be of via 0470 80 06 98.