Onze liften op Intersolution: internationale vakbeurs voor zonne-energie

woensdag 06 december 2017

De vakbeurs voor zonne-energie, InterSOLUTION, wordt op 17 en 18 januari 2018 opnieuw georganiseerd in Flanders Expo te Gent.

Over de beurs

Na 6 succesvolle edities tussen 2009 en 2014 (gemiddeld 4500 bezoekers) wil InterSOLUTION ook de komende jaren hét platform zijn voor alle professionelen in deze nichemarkt, waar vraag en aanbod elkaar treffen. Beursorganisator Delfico wil de sector graag opnieuw ondersteunen met een kwalitatieve business-to-business vakbeurs.

>> Registreer hier voor de beurs (17 - 18 jan)

Intermat op Intersolution

Werk sneller met de geschikte lift!

Reeds jarenlang is Intermat exclusief Belgisch invoerder van de gerenommeerde Duitse merken GEDA en PAUS. Onze ladderliften zijn ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen.

De compacte elektrische GEDA ladderliften zijn zeer snel op te stellen en makkelijk te transporteren. Met het speciaal ontworpen “Solar”-laadplatform hijst u veilig (een lading) zonnepanelen tot 250 kg naar boven.

Nieuw van GEDA – en een absolute wereldprimeur - is de GEDA acculift. Deze lift kan in minder dan 10 minuten door één persoon geïnstalleerd worden. Dankzij de krachtige 24 V batterij hijst u vlot zonnepanelen tot een hoogte van 10m.

Voor wie absoluut geen tijd wil verliezen met opbouwen, is er de PAUS Easy uitschuiflift. Deze lift heeft een compacte bouw, smal onderstel en beperkt opstellingsoppervlak, waardoor u er ook mee aan de slag kan als er weinig ruimte beschikbaar is. Dankzij haar geringe gewicht volstaat een rijbewijs B.

Kom onze liften ontdekken op de Intermat-stand. We maken graag een persoonlijk voorstel voor u.

Gerelateerde productcategorieën