Beurs: Intermat op InterSolution 2022

maandag 10 januari 2022

Op woensdag 19 en donderdag 20 januari 2022 vindt in de Flanders Expo de InterSolution beurs plaats, met voorsprong de netwerk- en vakbeurs voor zonne-energie over de ganse Benelux.

Wat is InterSolution?

InterSolution is een jaarlijkse beurs waar alles van zonne-energie centraal staat, die een definitieve doorbraak kent over het ganse land. Steeds meer bedrijven investeren of zoeken namelijk naar effectieve en vooral efficiënte solaroplossingen. 

Niet enkel Belgische, maar ook Europese spelers tonen er hun laatste innovaties op vlak van o.a. opslag van energie, zonnepanelen, software, montagesystemen en meer. Daarom is het een opportuniteit voor o.m. installateurs, elektriciens, aannemers, dakwerkers, architecten om er kennis en investeringen te doen.

Wist u bovendien dat deze editie een jubileum-editie is? Het is namelijk de 10de keer dat InterSolution doorgaat. En ook Intermat mag hier uiteraard niet bij ontbreken!

Waar en wanneer?

Deze editie van de InterSolution beurs gaat door op woensdag 19 en donderdag 20 januari 2022 en is doorlopend open van respectievelijk 9u30 - 20u00 en van 9u30 t.e.m. 18u00.

Het adres is Maaltekouter 1 (9051 Gent) in de Flanders Expo (Hal 8).

Hoe krijg ik toegang tot de beurs?

U wilt graag komen naar de InterSolution beurs? Dat kan zeker, want de toegang is bovendien helemaal gratis. Gebruik de code S10600783 zodra u zich registreert en dan hebt u toegang tot de beurs.

U hoeft enkel te klikken op deze link, deze code en uw gegevens in te vullen om de registratie te voltooien.

Intermat op InterSolution

Voor deze editie tekent ons team ook present op stand 8507 samen met enkele van onze PAUS/GEDA ladderliften met speciale tools om zonnepanelen omhoog te hijsen. Kom gerust langs en wij maken graag een persoonlijk voorstel voor u op.

Hieronder een kleine vooruitblik op welke liften/wat u mag verwachten.

-----

Werk sneller met de geschikte lift!

Reeds jarenlang is Intermat exclusief Belgisch invoerder van de gerenommeerde Duitse merken GEDA en PAUS. Onze ladderliften zijn ideaal voor het plaatsen van zonnepanelen.

De compacte elektrische GEDA ladderliften zijn zeer snel op te stellen en makkelijk te transporteren. Met het speciaal ontworpen “Solar”-laadplatform hijst u veilig (een lading) zonnepanelen tot 250 kg naar boven.

Nieuw van GEDA – en een absolute wereldprimeur - is de GEDA acculift. Deze lift kan in minder dan 10 minuten door één persoon geïnstalleerd worden. Dankzij de krachtige 24 V batterij hijst u vlot zonnepanelen tot een hoogte van 10m.

Voor wie absoluut geen tijd wil verliezen met opbouwen, is er de PAUS Easy uitschuiflift. Deze lift heeft een compacte bouw, smal onderstel en beperkt opstellingsoppervlak, waardoor u er ook mee aan de slag kan als er weinig ruimte beschikbaar is. Dankzij haar geringe gewicht volstaat een rijbewijs B.