Beurs: bezoekt u ons op de Belgian Roof Day?

maandag 15 november 2021

Naar jaarlijkse traditie sluiten wij de maand november af met een deelname aan de Belgian Roof Day beurs - dé beurs bij uitstek voor dakwerkers (zowel voor platte daken als hellende daken) en andere professionals met interesse in of een liefde hebben voor de dakensector.

Gezien onze vorige succesvolle edities, zijn wij met Intermat terug aanwezig op deze dagbeurs met o.a. onze GEDA-liften en enkele exclusieve beurspromoties. Bezoek er gerust onze stand 56 en 56A en geniet mee van deze toonaangevende beurs in de sector.

Waar en wanneer?

Deze editie vindt plaats op vrijdag 26 november 2021 en is doorlopend open van 9u-19u in de Brussels Kart Expo. Het specifieke adres is: Alfons Gossetlaan 9 (1702 Groot-Bijgaarden).

Hoe krijg ik toegang tot de beurs?

Voor de Belgian Roof Day beurs is toegang volledig gratis op voorwaarde dat u zich op voorhand online registreert. Dat kan door hier te klikken of door uw gegevens te e-mailen naar marketing@intermat.be

Na registratie krijgt u uw badge per e-mail doorgestuurd. Ofwel print u deze uit en neemt u deze mee naar de beurs, ofwel kiest u om de QR-code te laten inscannen op uw smartphone.

Wat mag u verwachten?

Op een ruimte van om en bij de 13.000 vierkante meter - waar +- 4.000 professionals en 150 exposanten elkaar ontmoeten, staan wij er met Intermat ook met onze dakdekkersliften van GEDA.

Bovendien geniet u er mee van enkele exclusieve beurspromoties (o.a. TJEP) en/of kortingen ter beloning voor zij die naar onze stand komen. Samen met onze vertegenwoordiger Rombout (GEDA-liften) krijgt u ook de unieke kans tot meer uitleg en demonstraties van onze liften. Kortom, een bezoek die het waard is!

Zijn er maatregelen i.v.m. COVID-19?

Op het huidig moment van schrijven is het verplicht een Covid Safe Ticket (CST) mee te hebben bij het binnenkomen. Andere maatregelen, zoals handen ontsmetten en verplichte wandelroutes, zijn ook van toepassing tijdens het bezoeken van de beurs. 

Mochten hierbij nog wijzigingen in komen, zorgen wij voor een automatische update van deze pagina.