Huurvoorwaarden

Gelieve er rekening mee te houden dat alle vermelde prijzen excl: BTW, brandstof, toebehoren, vervoer en eventuele reinigingskosten zijn.

Het materieel dient zuiver en ongeschonden te worden terugbezorgd en de huurder dient het materieel volgens de voorschriften van de fabrikant en de veiligheidsnormen te gebruiken, en als een "goede huisvader" aan te wenden en op te slaan.

HUURPERIODES

1 dag = 24 uren bezit = max 8 machine-uren
1 week = 7 dagen bezit = max 40 machine-uren
4 weken = 28 dagen bezit = max 160 machine-uren
Voor verhuur tijdens een weekend wordt slechts één dag aangerekend - Af te halen op vrijdagavond en terug te brengen maandagochtend.

TRANSPORT

De huurder is verantwoordelijk voor het transport. Vanaf een bedrag van €50 is levering door Intermat mogelijk. De prijs van dit transport is afhankelijk van het aantal kilometer.

PRIJZEN SLIJTAGE

Voor het huren van een diamantzaagblad of diamantboor gelden de volgende prijzen:

Diamantzaagbladen

  • Diam. zaagblad 350 mm: €50 excl. BTW per milimeter
  • Diam. zaagblad 400 mm: €75 excl. BTW per milimeter
  • Diam. zaagblad 600 mm: €100  excl. BTW per milimeter

Diamantboren

  • Diam. boor 0 - 131 mm: €50 per milimeter
  • Diam. boor 131 - 201 mm: €75 per milimeter
  • Diam. boor 201 - 300 mm: €100 per milimeter

Machines en/of gegevens kunnen verschillen van de opgegeven types en afbeeldingen afhankelijk van de beschikbaarheid. Prijzen kunnen te allen tijde gewijzigd worden zonder voorafgaandelijk bericht. Technische wijzigingen onder voorbehoud.

De huurder kan nooit eigenaar worden van het gehuurde artikel. Niet-teruggave op het einde van de vermelde huurperiode wordt aanzien als strafbaar voor misbruik van vertrouwen.

Bij bevestigen van een huurcontract gaat de huurder akkoord met de bovenstaande huurvoorwaarden.