Geslaagd teambuildingsweekend in de Ardennen

maandag 15 oktober 2018

Bij Intermat dragen we een positieve teamgeest hoog in het vaandel. Om het groepsgevoel en de samenwerking te versterken is het daarom elk jaar terug uitkijken naar onze teambuilding

Vrijdagmiddag 12 oktober was het terug zover. Alle onze vestigingen werden 's namiddags gesloten en om 14u zetten we met een groot deel van onze team - jammer genoeg kon niet iedereen erbij zijn - koers richting de Ardennen.

Eens aangekomen aan onze accomodatie konden we meteen klinken op een goed weekend en het aperitieven inzetten. Dankzij het schitterende weer werd tot 's avonds laat buiten gebarbeceud. Voor sommigen werd het met dank aan wat streekbieren - de brouwerij van Acchouffe ligt vlaktbij - nog een stuk later.

Desondanks stond iedereen de volgende ochtend fris en monter klaar om aan de dag te beginnen. In de voormiddag kwamen er verschillende activiteiten aan bod waarvoor samenwerken  essentieel was: een jeep-brug bouwen, een brandweerproef, rafting etc. In de namiddag ging het meer de avontuurlijke  weg op waarbij sommigen - tussen de deadrides en rotsbeklimmingen door -  hun grenzen moesten verleggen. Na een afscheidsdrink keerden we moe maar voldaan terug huiswaarts.

Kortom, een topweekend!

Met dank aan Wildtrails