TJEP/124002

Accu vlechtmachine: Ultra Grip 40 - 12 tot 40 mm - incl. accu's - TJEP

tjep_logo

PROMO NAJAAR '23: met 2x GRATIS doos vlechtdraad (2 x 20 rollen) (enkel geldig op bestellingen t.e.m. 31-12-23).

Accu vlechtmachine Ultra Grip 40 van TJEP - met werkbare dikte van 12 t.e.m. 40 mm - wordt gebruikt om machinaal betonijzer/wapening te binden of is handig tijdens ijzervlechtwerken in funderingen, met het toestel is het mogelijk om knoopverbindingen te leggen:

 • Werkt op krachtige 18V (4 Ah) li-ion insteekaccu met lange gebruikstijd
 • Toegang tot het punt van vlechten dankzij neus- en handgreepontwerp
 • Strakke, uniforme binding helpt te werken zonder onderbrekingen
 • Snelle en efficiënte koppeling d.m.v. borstelloze motoren 
 • Tot 120 à 160 wikkelingen per rol vlechtdraad, 2-3 wikkels per omslag
 • Mogelijk tot 4.500 knopen te leggen per acculading

Accu vlechtmachine Ultra Grip 40 van TJEP wordt geleverd met 2x batterijen (18V/4Ah), 1x oplader, 2x rollen vlechtdraad en 1x koffer -

VIDEO: bekijk onderaan de accu vlechtmachine ULTRA GRIP 40 van TJEP in actie.

Meer info

Bijzonder efficiënt

Handmatig vlechten / binden is een monotone en stressvolle bezigheid, die bovendien veel tijd in beslag neemt. Het gebruik van het Tjep RE-BAR vlechtsysteem is hiervoor een effectief alternatief. Het verbeterd niet alleen de werksituatie, maar is ook economisch, betrouwbaar en efficiënt.

In combinatie met de XP vlechtdraad maak je snel enorm sterke bindingen. Deze vlechtdraad is bovendien elektrolytisch verzinkt zodat ze niet kan roesten.

Veel mogelijkheden

De RE-BAR XP40 heeft 10 wikkelinstelling opties voor 2 of 3 wikkelingen. Per rol vlechtdraad kan je 120 tot 160 wikkelingen maken. De koolborstelloze motor zorgt voor een extra lange levensduur, en het toestel is bovendien gemakkelijk met één hand te bedienen.

Deze vlechtmachine kan worden gebruikt voor de volgende toepassingen: Binden van betonijzer, leidingen voor vloerverwarming, versterken van betonnen panelen, vloeren en wanden, fixatie van vloerverwarmingsbuizen, mantelbuizen enz.

Derde generatie

De Tjep Ultra Grip is de derde generatie vlechtmachines van Tjep en de opvolger van de RE-BAR XP40. De know-how van de vorige geraties is verwerkt in dit nieuwe model, die nieuwe normen stelt op vlak van bindsnelheid en kwaliteit.

Eén van de verbeteringen is het nieuw ontwikkelde neus- en handgreepontwerp. Dit werd nu geoptimaliseerd zodat er op het juiste punt kan gevlecht worden. De gebruikstijd is langer dankzij de krachtige 18V 4Ah slide-in accu, en de verbeterde koolborstelloze motoren zorgen voor een nog snellere binding met slechts 0,6 - 0,8 s per binding.

Specificaties

 • Gewicht:
  2,600 kg
 • Inclusief:
  2x batterijen (18V/4Ah) - 1x oplader - 2x rollen vlechtdraad - 1x koffer

Video's

 • Bekijk de accu vlechtmachine Ultra Grip 40 van TJEP in actie:
Print deze pagina